فهرست محتوا پنهان
خواص
- مزاج گرم و تر
- خون ساز
- ملیّن
- مقوی بدن
مواد لازم (برای 4 نفر)
- بلغور جو : یک پیمانه
- روغن کنجد : به میزان لازم
- بلغور گندم : یک دوم پیمانه
- تره، جعفری، گشنیز خردشده : شش پیمانه
- گردو : دو پیمانه
- پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ
- نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، پودر زیره : به میزان لازم
- عدس یا باقالا : یک دوم پیمانه
- جوانه ماش : یک پیمانه
دستور پخت
- حبوبات، بلغور گندم و جو را از قبل خیس می کنیم.
- عدس و ماش را به همراه سبزی و با افزودن مقداری نمک و فلفل و زنجبیل، می پزیم.
- بلغور جو و گندم را نیز با آب و کمی زردچوبه می پزیم.
- سپس آن را به مواد قبلی اضافه می کنیم.
- پیاز را با روغن کنجد و مقداری زردچوبه تفت می دهیم.
- پس از آن گردوی چرخ شده و پودر زیره را به آن اضافه می کنیم.
- در آخر پیاز را به مواد اضافه می کنیم و سپس اجازه می دهیم که غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.
منبع
۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی