خواص
این آش مقوی و انرژی زا، طبعی گرم و تر دارد، برای جلوگیری از پیری زودرس و رفع یبوست مفید است.
مواد لازم
- گندم یک کیلو
- نخود یک لیوان
- پیاز یک عدد
- قلم گوسفندی یا پاچه دو عدد
- نمک دریا به مقدار لازم
دستور پخت
- ابتدا یک کیلو گندم رو با یک لیوان نخود از شب قبل خیس کنید.
- بعد موقع بار گذاشتن آبش را خالی کنید و آب تازه اضافه کنید و حرارت دهید.
- نمک دریا و پیاز تفت داده را هم اضافه کنید و تا زمانی که گندم خوب پخته و وارفته شود حرارت دهید.
- قلم گوسفندی یا پاچه را هم از قبل خوب پخته و در آخر استخوان را جدا کرده و ما بقی را داخل آش بریزید.
- آش باید خوب جا بیفتد و تقریبا مثل آش دندونی شود.