مواد لازم:
- بادام ۲۰۰ گرم
- بادام تلخ ۱ قاشق غذا خوری
- آرد سیب زمینی ۴ قاشق سوپ خوری
- آرد ۶ پیمانه
- شکر ۱۵۰ گرم
- زرده تخم مرغ ۲ عدد
- مارگارین ۱۵۰ گرم
- سفیده تخم مرغ ۱ عدد
- وانیل به مقدار لازم
طرز تهیه:
برای تهیه شیرینی بادامی در ابتدا بادامها را به مدت ۱۵ دقیقه در فر تفت داده پس از سرد شدن پوست آنها را گرفته و پودر کنید. پودر شکر، آرد سیب زمینی، وانیل، سفیدهٔ تخم مرغ، آرد و مارگارین را با پودر بادام مخلوط کرده و به صورت خمیر نرمی درآورید. سینی فر را چرب کرده به اندازهٔ یک گردو از خمیر برداشته و بعد از گلوله کردن با دست روی آن را فشار دهید تا به صورت شیرینی گردی در آید. خمیر را در سینی فر قرار داده از زردهٔ تخم مرغ روی آن بمالید و ظرف را داخل فر با حرارت ۳۰۰ درجه فارنهایت به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید. کمی که سرد شد از ظرف فر جدا کرده و در ظرف مورد نظر بچینید