خواص
- بورانی اسفناج غذایی با طبع معتدل به سمت سردی است.
- این غذا سبب تقویت عمومی بدن میشود و برای فصل تابستان بسیار مفید است.
مواد لازم (برای چهار نفر)
- اسفناج دو کیلوگرم
- پیاز خرد شده یک عدد متوسط
- نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل و روغن کنجد به میزان لازم
دستور پخت
- اسفناج را درشت خرد کرده و بدون آب با حرارت ملایم می پزیم.(توجه داشته باشید که اسفناج هنگام پخت آب می اندازد و باید با آب جوش پخته شود).
- پیاز را با روغن کنجد و کمی زرد چوبه تفت می دهیم.
- بعد از چند دقیقه نمک، فلفل و زنجبیل را نیز افزوده و کمی تفت می دهیم.
- اسفناج پخته شده را در صورت تمایل کمی کوبیده و به پیاز اضافه کرده و هم می زنیم تا یکنواخت حرارت ببیند.
- پس از چند دقیقه غذا آماده است.