مواد لازم:
- گوشت سردست با استخوان ۷۵۰ گرم
- سبزی (تره، جعفری، شنبلیله) ۵۰۰ گرم
- لوبیا قرمز یا چشم بلبلی ۱۵۰ گرم
- سیب زمینی متوسط ۴ عدد
- پیاز متوسط ۱ عدد
- لیمو عمانی ۲ تا ۳ عدد
- روغن ۳ قاشق سوپخوری
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- زردچوبه ۱ قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
۱. برای تهیه آبگوشت بزباش ابتدا گوشت را تکهتکه میکنیم و میشوییم. سپس گوشتهای تکه شده را به همراه پیاز خرد شده، لوبیا و ۵ الی ۶ لیوان آب سرد، در یک قابلمه مناسب میریزیم و آن را روی حرارت میگذاریم.
۲. سبزیها را میشوییم و پس از اینکه آبِ آنها گرفته شد، ریز خرد میکنیم و در کمی روغن سرخشان میکنیم.
۳. پس از اینکه گوشتها کاملاً پخت، هستههای لیمو عمانیها را (برای اینکه آبگوشت تلخ نشود) در میآوریم و لیمو عمانیهای بدون هسته را به همراه سبزی خرد شده در آبگوشت میریزیم و سپس حرارت را ملایم میکنیم.
۴. پس از چند جوش، سیب زمینیها را میشوییم و پوست آنها را میکنیم و آنها را به همراه کمی نمک و فلفل و زردچوبه در آبگوشت میاندازیم و میگذاریم آبگوشت جا بیفتد.