آبگوشتپخت و پز

طرز تهیه آبگوشت بزباش

طرز تهیه آبگوشت بزباش در طب سنتی

مواد لازم:

  1. گوشت سردست با استخوان ۷۵۰ گرم
  2. سبزی (تره، جعفری، شنبلیله) ۵۰۰ گرم
  3. لوبیا قرمز یا چشم بلبلی ۱۵۰ گرم
  4. سیب زمینی متوسط ۴ عدد
  5. پیاز متوسط ۱ عدد
  6. لیمو عمانی ۲ تا ۳ عدد
  7. روغن ۳ قاشق سوپخوری
  8. نمک و فلفل به مقدار لازم
  9. زردچوبه ۱ قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

۱. برای تهیه آبگوشت بزباش ابتدا گوشت را تکه‌تکه می‌کنیم و می‌شوییم. سپس گوشت‌های تکه شده را به همراه پیاز خرد شده، لوبیا و ۵ الی ۶ لیوان آب سرد، در یک قابلمه مناسب می‌ریزیم و آن را روی حرارت می‌گذاریم.

۲. سبزی‌ها را می‌شوییم و پس از اینکه آبِ آنها گرفته شد، ریز خرد می‌کنیم و در کمی روغن سرخشان می‌کنیم.

۳. پس از اینکه گوشت‌ها کاملاً پخت، هسته‌های لیمو عمانی‌ها را (برای اینکه آبگوشت تلخ نشود) در می‌آوریم و لیمو عمانی‌های بدون هسته را به همراه سبزی خرد شده در آبگوشت می‌ریزیم و سپس حرارت را ملایم می‌کنیم.

۴. پس از چند جوش، سیب زمینی‌ها را می‌شوییم و پوست آنها را می‌کنیم و آنها را به همراه کمی نمک و فلفل و زردچوبه در آبگوشت می‌اندازیم و می‌گذاریم آبگوشت جا بیفتد.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)

مشاوره طبایع

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

آکادمی طبایع

برای شرکت در کلاس‌های آموزشی با گواهینامه معتبر انجمن علمی به لینک زیر مراجعه نمایید...

اپلیکیشن طبایع

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *