مزاج | گرم | تعداد نفر | |
مواد لازم | ارده : شش قاشق غذاخوری عسل : دو و یک دوم قاشق مرباخوری پودر نارگیل : یک قاشق مرباخوری پودر گردو : یک قاشق مرباخوری هل ساییده : یک دوم قاشق چای خوری | ||
روش تهیه | برای وعده صبحانه ارده را در یک ظرف چینی ریخته و عسل را به آن اضافه کنید و آن را یکنواخت هم بزنید تا کامل سفت شده و قوام بیاید، سپس پودر نارگیل و هل را که از قبل آماده کرده اید به آن اضافه کرده و آنها را کاملا مخلوط کنید. در انتها، پودر گردو را روی آن بپاشید. این شکلات بسیار مقوی، خوش عطر، خوش طعم، آرامبخش و دارای انرژی فراوانی است و یک غذای بسیار مناسب برای وعده صبحانه به شمار می رود. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
