پخت و پزصبحانه

طرز تهیه شکلات صبحانه سنتی

طرز تهیه شکلات صبحانه ای مقوی در طب سنتی

مزاجگرمتعداد نفر 
مواد لازم
ارده : شش قاشق غذاخوری
عسل : دو و یک دوم قاشق مرباخوری
پودر نارگیل : یک قاشق مرباخوری
پودر گردو : یک قاشق مرباخوری
هل ساییده : یک دوم قاشق چای خوری
روش تهیهبرای وعده صبحانه ارده را در یک ظرف چینی ریخته و عسل را به آن اضافه کنید و آن را یکنواخت هم بزنید تا کامل سفت شده و قوام بیاید، سپس پودر نارگیل و هل را که از قبل آماده کرده اید به آن اضافه کرده و آنها را کاملا مخلوط کنید. در انتها، پودر گردو را روی آن بپاشید. این شکلات بسیار مقوی، خوش عطر، خوش طعم، آرامبخش و دارای انرژی فراوانی است و یک غذای بسیار مناسب برای وعده صبحانه به شمار می رود.
منبع۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)
برچسب ها
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن