پخت و پزصبحانه

طرز تهیه شکلات صبحانه سنتی

طرز تهیه شکلات صبحانه ای مقوی در طب سنتی

مزاجگرمتعداد نفر 
مفید براییک صبحانه کامل
مواد لازم
ارده : شش قاشق غذاخوری
پودر فندق خام : دو و یک دوم قاشق مرباخوری
عسل : دو و یک دوم قاشق مرباخوری
روش تهیهارده را در یک ظرف چینی مناسب ریخته و عسل را به آن اضافه کنید و آن را یکنواخت هم بزنید تا کامل سفت شده و قوام بیاید، سپس پودر فندق خام را روی آن بپاشید. این شکلات بسیار انرژی زاست و برای افرادی که فعالیتهای فیزیکی فراوان دارند بسیار مناسب است. شکلات یاد شده را می توان به همراه یک لیوان شیر بادام به عنوان صبحانه میل کرد.
منبع۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)
برچسب ها
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن