مزاج | گرم و تر | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | خون ساز، ملین، مفید برای کبد، تقویت عمومی بدن، تقویت قلب، تقویت جنسی، تقویت بینایی | ||
مواد لازم | زعفران آب شده : به میزان لازم هویج : سه عدد بزرگ پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ برنج : سه پیمانه روغن کنجد، روغن زیتون : به میزان لازم خلال پسته : دو قاشق غذاخوری خلال بادام : چهار قاشق غذاخوری نمک، زردچوبه، دارچین، هل : به میزان لازم شیره کشمش یا شکر قهوه ای : به میزان لازم | ||
روش تهیه | برای تهیه هویج پلو ابتدا برنج را از قبل خیس می کنیم. خلال پسته و بادام را نیز با هم خیس می کنیم. هویج را به صورت خلالی خرد می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت می دهیم. هویج را همراه دارچین و پودر هل به پیاز افزوده و تفت می دهیم، سپس خلال ها را به همراه زعفران آب شده به مواد قبلی اضافه کرده و کمی رارت می دهیم. اگر از شکر قهوه ای استفاده می کنید، برای هر نفر دو قاشق غذا خوری از شکر را به همراه کمی آب مخلوط کرده و به بقیه مواد افزوده و مقداری حرارت می دهیم تا آب شکر کاملاً جذب مواد شود. اگر شیرۀ کشمش استفاده می کنید، موقع صرف غذا آن را به پلو اضافه کنید. برنج را با کمی نمک می جوشانیم، سپس آن را صاف می کنیم. کل مواد آماده شده را لایه به لایه به پلو اضافه کرده و با حرارت ملایم دم می کنیم. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
23 روش تعدیل طبع جوجه کبابی با مزه دار کردن آن
جوجه کباب یکی از غذاهایی است که به یک وعده ثابت پیک نیک ها و مهمانی های خانواده های ایرانی تبدیل شده است. از طرف دیگر در طب سنتی یکی از بهترین انواع طبخ گوشت ها، کباب کردن آن ها...
13 روش تعدیل طبع گوشت مرغ با مزه دار کردن آن
برای مزه دار کردن مرغ یا همان مرینیت مرغ روش های مختلفی بر اساس ذائقه های مختلف وجود دارد. همانطور که می دانید طبع گوشت مرغ در طب سنتی سرد معرفی شده است. مزه دار کردن گوشت های سرد مانند...