مزاج | معتدل | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | آش نخود معتدل، ملیّن، مقوی عمومی بدن است. | ||
مواد لازم | برنج نیم کوب : یک پیمانه روغن کنجد : به میزان لازم تره، جعفری، گشنیز خردشده : شش پیمانه پیاز خرد شده : یک عدد متوسط سبزیجات خشک معطر : به میزان لازم جوانه ماش : یک پیمانه نمک، زردچوبه، فلفل، ادویه کاری، پودرزیره : به میزان لازم | ||
روش تهیه | برای تهیه آش نخود ابتدا حبوبات را از قبل خیس می کنیم. نخود را به همراه آب می پزیم تا کاملاً پخته شود. ماش، برنج و سبزی را به همراه کمی نمک، زردچوبه، فلفل و زنجبیل می پزیم. سپس آن ها را نیز به نخود اضافه می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و مقداری زردچوبه تفت می دهیم سپس سبزیجات خشک و پودر زیره را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم. در آخر پیاز را به مواد اضافه می کنیم و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
23 روش تعدیل طبع جوجه کبابی با مزه دار کردن آن
جوجه کباب یکی از غذاهایی است که به یک وعده ثابت پیک نیک ها و مهمانی های خانواده های ایرانی تبدیل شده است. از طرف دیگر در طب سنتی یکی از بهترین انواع طبخ گوشت ها، کباب کردن آن ها...
13 روش تعدیل طبع گوشت مرغ با مزه دار کردن آن
برای مزه دار کردن مرغ یا همان مرینیت مرغ روش های مختلفی بر اساس ذائقه های مختلف وجود دارد. همانطور که می دانید طبع گوشت مرغ در طب سنتی سرد معرفی شده است. مزه دار کردن گوشت های سرد مانند...