مزاج | معتدل | تعداد نفر | ۴ |
مفید برای | آش نخود معتدل، ملیّن، مقوی عمومی بدن است. | ||
مواد لازم |
برنج نیم کوب : یک پیمانه
روغن کنجد : به میزان لازم
تره، جعفری، گشنیز خردشده : شش پیمانه
پیاز خرد شده : یک عدد متوسط
سبزیجات خشک معطر : به میزان لازم
جوانه ماش : یک پیمانه
نمک، زردچوبه، فلفل، ادویه کاری، پودرزیره : به میزان لازم |
||
روش تهیه | برای تهیه آش نخود ابتدا حبوبات را از قبل خیس می کنیم. نخود را به همراه آب می پزیم تا کاملاً پخته شود. ماش، برنج و سبزی را به همراه کمی نمک، زردچوبه، فلفل و زنجبیل می پزیم. سپس آن ها را نیز به نخود اضافه می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و مقداری زردچوبه تفت می دهیم سپس سبزیجات خشک و پودر زیره را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم. در آخر پیاز را به مواد اضافه می کنیم و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
