مزاج | معتدل | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | آش نخود معتدل، ملیّن، مقوی عمومی بدن است. | ||
مواد لازم | برنج نیم کوب : یک پیمانه روغن کنجد : به میزان لازم تره، جعفری، گشنیز خردشده : شش پیمانه پیاز خرد شده : یک عدد متوسط سبزیجات خشک معطر : به میزان لازم جوانه ماش : یک پیمانه نمک، زردچوبه، فلفل، ادویه کاری، پودرزیره : به میزان لازم | ||
روش تهیه | برای تهیه آش نخود ابتدا حبوبات را از قبل خیس می کنیم. نخود را به همراه آب می پزیم تا کاملاً پخته شود. ماش، برنج و سبزی را به همراه کمی نمک، زردچوبه، فلفل و زنجبیل می پزیم. سپس آن ها را نیز به نخود اضافه می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و مقداری زردچوبه تفت می دهیم سپس سبزیجات خشک و پودر زیره را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم. در آخر پیاز را به مواد اضافه می کنیم و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
طرز تهیه شیرینی نان برنجی کرمانشاه مخصوص نوروز
یکی از سوغات معروف کرمانشاه که معمولا در دید و بازدید های عید نوروز به عنوان شیرینی مورد مصرف قرار می گیرد، شیرینی نان برنجی است. در این پست مجله طبایع به آموزش دستور پخت این شیرینی پرداخته ایم. «شیرینی...
طرز تهیه کوکوی تره مجلسی
کوکوی تره یکی از غذاهای پر طرفدار ایرانیست که خواص زیادی هم داراست. در این مطلب طرز تهیه این غذای خوشمزه و مفید را خواهیم گفت. مواد لازم برای تهیه کوکوی تره تره ...