مزاج | گرم و تر | تعداد نفر | |
مواد لازم | پودر هل : به میزان لازم پودر نارگیل : 100 گرم شیر یا آب : یک پیمانه شکر قهوه ای : به میزان لازم روغن کنجد : یک پیمانه آرد سبوس دار جو : چهار پیمانه | ||
روش تهیه | برای تهیه کلوچه با مغز نارگیل ابتدا آرد سبوسدار را با شیر یا آب و روغن خمیر کرده و به خوبی ورز میدهیم تاخمیر یکدست شود. خمیر را به مدت 2 ا لی 3 ساعت در ظرفی گذاشته و اجازه میدهیم خوب ور بیاید. شکر قهوه ای را کوبیده، پودر نارگیل را به شکر اضافه کرده و مخلوط می کنیم. در نهایت مقداری پودر هل به آن اضافه می کنیم. بعد از اینکه خمیر آماده شد، مقداری از آن را برداشته و کف دست پهن می کنیم، کمی از نارگیل آماده شده را در وسط خمیر گذاشته، آن را گرد کرده و کمی پهن می کنیم. کلوچه ها را در سینی فر گذاشته و با حرارت ملایم میپزیم. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
