مزاج | گرم و تر | تعداد نفر | |
مواد لازم | پودر هل : به میزان لازم پودر نارگیل : 100 گرم شیر یا آب : یک پیمانه شکر قهوه ای : به میزان لازم روغن کنجد : یک پیمانه آرد سبوس دار جو : چهار پیمانه | ||
روش تهیه | برای تهیه کلوچه با مغز نارگیل ابتدا آرد سبوسدار را با شیر یا آب و روغن خمیر کرده و به خوبی ورز میدهیم تاخمیر یکدست شود. خمیر را به مدت 2 ا لی 3 ساعت در ظرفی گذاشته و اجازه میدهیم خوب ور بیاید. شکر قهوه ای را کوبیده، پودر نارگیل را به شکر اضافه کرده و مخلوط می کنیم. در نهایت مقداری پودر هل به آن اضافه می کنیم. بعد از اینکه خمیر آماده شد، مقداری از آن را برداشته و کف دست پهن می کنیم، کمی از نارگیل آماده شده را در وسط خمیر گذاشته، آن را گرد کرده و کمی پهن می کنیم. کلوچه ها را در سینی فر گذاشته و با حرارت ملایم میپزیم. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
23 روش تعدیل طبع جوجه کبابی با مزه دار کردن آن
جوجه کباب یکی از غذاهایی است که به یک وعده ثابت پیک نیک ها و مهمانی های خانواده های ایرانی تبدیل شده است. از طرف دیگر در طب سنتی یکی از بهترین انواع طبخ گوشت ها، کباب کردن آن ها...
13 روش تعدیل طبع گوشت مرغ با مزه دار کردن آن
برای مزه دار کردن مرغ یا همان مرینیت مرغ روش های مختلفی بر اساس ذائقه های مختلف وجود دارد. همانطور که می دانید طبع گوشت مرغ در طب سنتی سرد معرفی شده است. مزه دار کردن گوشت های سرد مانند...