مزاج | گرم و تر | تعداد نفر | |
مواد لازم | پودر هل : به میزان لازم پودر نارگیل : 100 گرم شیر یا آب : یک پیمانه شکر قهوه ای : به میزان لازم روغن کنجد : یک پیمانه آرد سبوس دار جو : چهار پیمانه | ||
روش تهیه | برای تهیه کلوچه با مغز نارگیل ابتدا آرد سبوسدار را با شیر یا آب و روغن خمیر کرده و به خوبی ورز میدهیم تاخمیر یکدست شود. خمیر را به مدت 2 ا لی 3 ساعت در ظرفی گذاشته و اجازه میدهیم خوب ور بیاید. شکر قهوه ای را کوبیده، پودر نارگیل را به شکر اضافه کرده و مخلوط می کنیم. در نهایت مقداری پودر هل به آن اضافه می کنیم. بعد از اینکه خمیر آماده شد، مقداری از آن را برداشته و کف دست پهن می کنیم، کمی از نارگیل آماده شده را در وسط خمیر گذاشته، آن را گرد کرده و کمی پهن می کنیم. کلوچه ها را در سینی فر گذاشته و با حرارت ملایم میپزیم. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
طرز تهیه شیرینی نان برنجی کرمانشاه مخصوص نوروز
یکی از سوغات معروف کرمانشاه که معمولا در دید و بازدید های عید نوروز به عنوان شیرینی مورد مصرف قرار می گیرد، شیرینی نان برنجی است. در این پست مجله طبایع به آموزش دستور پخت این شیرینی پرداخته ایم. «شیرینی...
طرز تهیه کوکوی تره مجلسی
کوکوی تره یکی از غذاهای پر طرفدار ایرانیست که خواص زیادی هم داراست. در این مطلب طرز تهیه این غذای خوشمزه و مفید را خواهیم گفت. مواد لازم برای تهیه کوکوی تره تره ...