مزاج | گرم | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | این نوشیدنی نشاط آور برای آرتروز و پوکی استخوان بسیار مفید است | ||
مواد لازم | آب : سه لیوان عسل : دو قاشق غذاخوری خرما : 10 عدد مغز بادام خام و شیرین : 50 گرم | ||
روش تهیه | برای تهیه این شربت باید بادام های پوست گرفته شده را با آب و عسل و خرما در مخلوط کن بریزید و آنقدر مخلوط کنید تا همگن گردد، سپس میل کنید. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
23 روش تعدیل طبع جوجه کبابی با مزه دار کردن آن
جوجه کباب یکی از غذاهایی است که به یک وعده ثابت پیک نیک ها و مهمانی های خانواده های ایرانی تبدیل شده است. از طرف دیگر در طب سنتی یکی از بهترین انواع طبخ گوشت ها، کباب کردن آن ها...
13 روش تعدیل طبع گوشت مرغ با مزه دار کردن آن
برای مزه دار کردن مرغ یا همان مرینیت مرغ روش های مختلفی بر اساس ذائقه های مختلف وجود دارد. همانطور که می دانید طبع گوشت مرغ در طب سنتی سرد معرفی شده است. مزه دار کردن گوشت های سرد مانند...