مزاج | گرم و خشک | تعداد نفر | |
مواد لازم | خرما : 350 گرم مغز گردو : 150 گرم پودر نارگیل : 100 گرم روغن کنجد یا روغن حیوانی : دو قاشق غذاخوری | ||
روش تهیه | برای تهیه شیرینی خرمایی ، ابتدا خرما را از هسته جدا کرده و آن را چرخ می کنیم. می توانیم گردو را به همراه خرما چرخ کنیم یا جدا نیم کوب کرده و به خرما اضافه کنیم. سپس مقداری پودر نارگیل و کنجد به خرما اضافه می کنیم. تمامی مواد را با هم مخلوط کرده و خوب ورز میدهیم. میتوانیم مواد را به شکل دایره درست کنیم و در پودر نارگیل بچرخانیم. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
