موادلازم
- گوجه فرنگی درشت ۵ عدد
- گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
- پیاز یک عدد
- جعفری ۱۵۰ گرم
- برنج یک فنجان
- لپه یک فنجان
- روغن یا کره ۵ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل و دارچین به مقدار کافی
- آب گوجه فرنگی یک فنجان
طرز تهیه
برای تهیه دلمه گوجه فرنگی ابتدا گوشت را با پیاز رنده شده سرخ کنید. برنج و لپه را جداگانه بپزید. سپس برنج، لپه، گوشت و پیاز سرخ شده را با هم مخلوط کرده و نمک، فلفل و دارچین را به آن اضافه کنید. قسمت بالای گوجه فرنگیها را برش بدهید و داخل آنها را خالی کنید. مخلوط آماده شده را داخل گوجه فرنگیها بریزید و از قسمت بریده شده گوجه فرنگیها به عنوان در استفاده کنید. سپس آنها را آهسته در داخل ظرف بچینید و روی آن روغن، آب گوجه فرنگی و کمی آب ریخته و بگذارید روی حرارت بپزد.