نظام جامع تشخیص و درمان طب اسلامی
- بیشتر علما و مراجع عظام و اساتید حوزه بر این باور هستند که در آموزههای دین مبین اسلام نکات آموزنده و راهگشایی در حوزه سلامت وجود دارد که باید مورد استفاده قرار گیرد و با بصیرت بهرهبرداری شود، ولی اینکه نظامی جامع برای تشخیص و درمان تمام بیماریها وجود داشته باشد را تایید نمیکنند.
- متاسفانه اخیرا جریاناتی ایجاد شده است که ادعا میکنند با استفاده از روایات قادر به درمان همه انواع بیماریها هستند و مردم را از درمانهای استاندارد و روشهای ثابت شده در طب سنتی و نوین محروم و مکتب جداگانهای را معرفی میکنند.
مدعیان طب اسلامی
- متأسفانه در جامعه با مدعیان درمانی روبرو هستیم که ادعاهای خیلی بزرگ و غلط به نام طب ایرانی و طب سنتی و طب اسلامی دارند.
- از طرفی مدعیانی که به طور اشتباه وارد حوزه آموزشی می شوند و در مراکز غیر مجاز آموزشی فعالیت می کنند که اطلاعات غلط به مردم می دهند و ما بارها گزارشات این ها را به معاونت آموزشی وزارت بهداشت داده ایم.
لزوم نظارت بر عملکرد خارج از قانون
- حسینی یکتا همچنین از مسئولین مرتبط در این بخش و از تصمیم گیران در حوزههای علمیه و از سازمانهای نظارتی بر امور درمان درخواست کرد به صورت جدی به این امور رسیدگی کنند؛ چرا که سلامتی جسمی و روحی جامعه امانتی در دست متصدیان امور مرتبط با نظام سلامت است.
- وی افزود: اگر این جریانات مدیریت نشود، بیم آن میرود که شاهد وقایع اسفناکی باشیم؛ چنانچه در حال حاضر نیز پروندههای شاکیان در مراجع ذیربط وجود دارد. ضوابط حاکم بر ارائه خدمات درمانی مشخص و واضح است، به همین دلیل درخواست نظارت جدی و ساماندهی این موضوع را داریم.