مضرات ایستاده آب نوشیدن
نوشیدن آب به صورت ایستاده باعث ایجاد ضربه شدید به انتهای مری شده و در طولانی مدت اسفکتر انتهای مری و ابتدای معده شل و سفت می شود. در نهایت این اتفاق منجر به یک بیماری به نام GERD (بیماری رفلکس مری) می شود. با ایستاده نوشیدن آب بالانس مایعات در بدن شما بهم خورده و این موضوع اغلب منجر به تجمع آب در مفاصل و تحریک آرتریت می گردد. زمانی که آب را سریع و ایستاده می نوشید آب مستقیما و با سرعت به دیواره معده شما می پاشد. این شوک در بلند مدت دیواره معده و دستگاه گوارشی شما را نابود می کند. زمانی که ایستاده آب می نوشید کلیه ها نمی توانند آب را تصفیه کنند و به همین دلیل ناخالصی ها در کلیه و مثانه باقی مانده و باعث ایجاد اختلال در کلیه و دستگاه ادراری می شود که گاهی این اختلال دائمی و غیر قابل جبران می گردد. اسیدی شدن بدن می تواند ضرر های جبران ناپذیری به بدن انسان وارد کند. اگر آب را در جرعه های کوچک، آرام و نشسته ننوشید بدن شما نمی تواند اسید بدن را با آب کافی رقیق کند و این احتمالا باعث اتفاقات ناخوشایندی خواهد شد.
مضرات نوشیدن آب سرد
نوشیدن آب خیلی سرد( همراه با یخ زیاد)، منجر به ضعیف شدن تدریجی کبد و در نهایت بروز کبد چرب می شود. مصرف آب خیلی سرد منجر به ناباروری و ضعف قوای جنسی می شود و بر اعصاب و روان نیز تأثیرات بدی می گذارد. آب نباید ناشتا نوشیده شود زیرا بر خلاف تصور عموم، مضرات آن بیشتر از مزایای آن نیز می باشد. شب ها نباید آب به صورت ایستاده میل شود و در صورت تشنگی و بیدار شدن از خواب نیز به علت سردی بدن برای جلوگیری از آسیب رسیدن به دستگاه گوارش نباید حجم زیادی آب نوشید.
هرگز و هرگز با شکم خالی آب یخ نخورید. نوشیدن آب یخ با معده خالی بزرگترین علت نابودی کبد در جهان است…!
رفع عطش کاذب
گاهی اوقات به علت وجود بلغم در معده هرچقدر آب خنک مصرف میکنید، عطش برطرف نمیشود. این نوع تشنگی، عطش کاذب نام دارد که معمولاً بعد از خوردن غذاهای دیرهضم، مصرف ماهی، کشک یا غذاهای سرد و تر رخ می دهد و راه برطرف کردن آن، نوشیدن یک لیوان شربت عسل گرم به صورت جرعه جرعه است. یک لیوان دم کرده دارچین یا زنجبیل به رفع عطش کاذب نیز کمک میکند