خوردن و آشامیدن

توصیه های تغذیه ای فصل بهار

بخور نخورهای فصل بهار

در فصل بهار با توجه به گرم تر شدن هوا و موضوعات ناشی از آن، باید مواردی را برای حفظ سلامتی بدن تحت عنوان عادت تغذیه ای رعایت کرد!

۷ عادت تغذیه‌ای که باید در فصل بهار کنار بگذارید!

  1. از پرخوری و برهم خوری پرهیز شود.
  2. غذاهای خونساز مثل گوشت ها، شیرینی های قوی، روغن ها، تخم مرغ و … در حد متعادل مصرف شوند.
  3. خوردنى ها و آشامیدنى هاى با طبع گرم و به ویژه با طبع گرم و تر، محدود شوند.
  4. از خوردن غذاهاى شور، تلخ و تند و تیز پرهیز شود.
  5. از خوردن غذاهاى غلیظ مانند کله‌پاچه، گوشت گاو، ماکارونی و … خودداری شود.
  6. مصرف غذاهای کنسروی و مانده محدود شوند.
  7. مرسومات و عادت تغذیه ای امروزی بهار (آجیل های بوداده، شیرینی های قنادی، شکلات و کاکائو و…، انواع پلوها، چلوها با خورش های گوشتی و کباب ها و…)! همه و همه اگر با برهم خوری مصرف شوند، در جهت بدتر شدن اوضاع بهاری بدن عمل می کند و باید از آنها پرهیز کرد.

در فصل بهار بهتر است از چه مواد غذایی استفاده کنیم!

  • در فصل بهار غذای سبک و زود هضمی بخورید. زیرا در این فصل چربی‌های اضافه فصل زمستان در بدنتان انباشته شده است.
  • چای زنجبیل تازه و داغ نیز به شما کمک می‌کند مواد اضافی بدن را سریع‌تر دفع کنید. نوشیدن شربت‌های لیمو، نارنج، آلبالو، به، غوره، انار، سکنجبین، کاسنی و زرشک نیز در این فصل توصیه می‌شود.
  • سعی کنید میوه و سبزیجات را از وعده‌های غذایی خود حذف نکنید و با خوردن جوانه‌ها در سالاد، همراه سبزیجات و مصرف سوپ سبزی و انواع بورانی در وعده ناهار، مفید​تری به بدن خود برسانید.
  • سبزیجات سبز رنگ جوان مثل ریحان، کرفس، کاهو، اسفناج، بامیه، کدو، کلم، برگ‌سبز تربچه و چغندر را فراموش نکنید.
  • خورش‌ها و خوراک‌های سبزیجات را بدون سرخ‌شدن تهیه کنید و میوه‌های تازه فصل مثل انواع توت‌ها همراه بادام خام و فرنی، تمرهندی ترش یا شیرین، کاهو با سکنجبین از میان وعده‌های مفیدی هستند که مصرفشان توصیه می‌شود.
  • تغذیه متعادل، آلرژی فصل بهار را نیز کاهش می‌دهد. متخصصان معتقدند ویتامین D3 می‌تواند التهاب را کاهش دهد یا ویتامین C از استرس وارد به بدن بر اثر آلرژی‌ها می‌کاهد. ویتامین A نیز به عملکرد مناسب مخاط بدن کمک می‌کند و ویتامین B12 مانع از فعالیت باکتری‌های حساسیت‌زا در روده می‌شود. مصرف پیاز و سیر موجب افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن می‌شود و مصرف آن از آلرژی‌های فصل بهار پیشگیری می‌کند. خوردن مرتب آن به مقاوم‌شدن افرادی که به گرده گیاهان در فصل بهار حساسیت دارند، کمک فراوانی می‌کند.
  • هویج، اسفناج و دیگر سبزی‌های رنگی حاوی بتاکاروتن، سیستم ایمنی بدن را تقویت و از بروز حساسیت‌های فصلی جلوگیری می‌کنند.
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۳ (۲ رای)
برچسب ها

اطلاعیه مهم!

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

توجه توجه!

برای شرکت در کلاس‌های آموزشی با گواهینامه معتبر انجمن علمی به لینک زیر مراجعه نمایید...

مژده مژده!

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
3 (2 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن