مزاج | گرم و خشک | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | گرم و خشک،مفید برای بلغمی ها، مقوی عمومی بدن و امور جنسی، مفید برای کم خونی | ||
مواد لازم | برنج نیم کوب : یک دوم پیمانه زعفران آب شده : به میزان لازم روغن کنجد : به میزان لازم نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری : به میزان لازم عدس : یک دوم پیمانه پیاز خرد شده : دو عدد بزرگ پودر نعناع خشک : به میزان لازم کشک : دو پیمانه بادمجان : چهار عدد بزرگ گردوی کوبیده : یک دوم پیمانه سیر خرد شده : چهار حبه | ||
روش تهیه | برای تهیه کشک و بادمجان با عدس ابتدا بادمجان را به صورت خلال های درشت خرد کرده و مدتی در آب نمک قرار می دهیم. سپس آن را آبکش کرده و با مقداری روغن کنجد تفت می دهیم. پیاز را با روغن کنجد و مقداری زردچوبه تفت می دهیم. بعد از این که کمی طلایی شد، سیر و پودر نعناع خشک را افزوده و مدتی تفت می دهیم. عدس،برنج و مواد آماده شده را با هم مخلوط کرده و به همراه مقداری آب گرم، نمک، فلفل، ادویۀکاری و زنجبیل می پزیم تا کاملاًبدون آب شوند، سپس آن را می کوبیم. در آخر گردوی کوبیده شده، کشک و زعفران را به کل مواد کوبیده شده افزوده و مدتی حرارت می دهیم. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
23 روش تعدیل طبع جوجه کبابی با مزه دار کردن آن
جوجه کباب یکی از غذاهایی است که به یک وعده ثابت پیک نیک ها و مهمانی های خانواده های ایرانی تبدیل شده است. از طرف دیگر در طب سنتی یکی از بهترین انواع طبخ گوشت ها، کباب کردن آن ها...
13 روش تعدیل طبع گوشت مرغ با مزه دار کردن آن
برای مزه دار کردن مرغ یا همان مرینیت مرغ روش های مختلفی بر اساس ذائقه های مختلف وجود دارد. همانطور که می دانید طبع گوشت مرغ در طب سنتی سرد معرفی شده است. مزه دار کردن گوشت های سرد مانند...