مزاج | گرم و خشک | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | گرم و خشک،مفید برای بلغمی ها، مقوی عمومی بدن و امور جنسی، مفید برای کم خونی | ||
مواد لازم | برنج نیم کوب : یک دوم پیمانه زعفران آب شده : به میزان لازم روغن کنجد : به میزان لازم نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری : به میزان لازم عدس : یک دوم پیمانه پیاز خرد شده : دو عدد بزرگ پودر نعناع خشک : به میزان لازم کشک : دو پیمانه بادمجان : چهار عدد بزرگ گردوی کوبیده : یک دوم پیمانه سیر خرد شده : چهار حبه | ||
روش تهیه | برای تهیه کشک و بادمجان با عدس ابتدا بادمجان را به صورت خلال های درشت خرد کرده و مدتی در آب نمک قرار می دهیم. سپس آن را آبکش کرده و با مقداری روغن کنجد تفت می دهیم. پیاز را با روغن کنجد و مقداری زردچوبه تفت می دهیم. بعد از این که کمی طلایی شد، سیر و پودر نعناع خشک را افزوده و مدتی تفت می دهیم. عدس،برنج و مواد آماده شده را با هم مخلوط کرده و به همراه مقداری آب گرم، نمک، فلفل، ادویۀکاری و زنجبیل می پزیم تا کاملاًبدون آب شوند، سپس آن را می کوبیم. در آخر گردوی کوبیده شده، کشک و زعفران را به کل مواد کوبیده شده افزوده و مدتی حرارت می دهیم. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
