پخت و پزسوپ و آش

طرز تهیه اشکنه اسفناج

طرز تهیه اشکنه اسفناج در طب سنتی

مواد لازم:

  1. تخم مرغ ۴ عدد
  2. سیب زمینی متوسط که به اندازه‌های یک بند انگشت خرد شده ۲ عدد
  3. پیاز سرخ کرده ۲ قاشق
  4. آرد یک قاشق
  5. اسفناج ریز شده یک لیوان
  6. آب سماق مقداری؛ این سماق مخصوص پخت وپز بوده با پودر سماق فرق می‌کند.
  7. نمک +فلفل+زردچوبه
  8. آب ۵ استکان

طرز تهیه:

برای تهیه اشکنه اسفناج در ابتدا پیاز داغ که درست شد آردو اسفناج و فلفل و زردچوبه را ریخته و بعد از چند ثانیه آب را اضافه کنید. جوش که آمد سیب زمینی را بریزید تا نیم پز شود.  ۲ تا ازتخم مرغ‌ها را زده با نمک بریزید و بعد از ۳-۲ جوش باقی تخم مرغ‌ها رادرسته و به آرامی در ظرف بیاندازید تا بپزند. در آخر آب سماق را اضافه می‌کنیم.نکته: ۱) این غذا را مثل آبگوشت ترید می‌کنند. ۲) این سماق مخصوص پخت وپز بوده با پودر سماق فرق می‌کند. کوفته سماق را هم با این سماق درست می‌کنند.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)

مشاوره طبایع

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

ورود به سامانه

آکادمی طبایع

برای شرکت در کلاس‌های آموزشی با گواهینامه معتبر انجمن علمی به لینک زیر مراجعه نمایید...

مشاهده کلاس‌ها

اپلیکیشن طبایع

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

دانلود برنامه
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: