مزاج | گرم و خشک | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | کال جوش گرم و خشک، ملیّن، خون ساز، تقویت عمومی گوارش است. | ||
مواد لازم | گردو : 15 عدد زعفران آب شده : به میزان لازم آب : نه پیمانه روغن کنجد : به میزان لازم پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ آرد سبوس دار : دو قاشق غذاخوری پودر نعناع خشک : دو قاشق غذاخوری کشک محلی : سه پیمانه نمک، زردچوبه، فلفل : به میزان لازم | ||
روش تهیه | برای تهیه کال جوش ابتدا پیاز را با روغن کنجد و مقداری زرد چوبه تفت می دهیم.گردوها را کوبیده و با پیاز کمی تفت می دهیم،سپس پودر نعناع خشک را اضافه کرده و کی تفت می دهیم.در نهایت آرد را افزوده و مدتی حرارت می دهیم.9پیمانه آب گرم را به مواد قبلی اضافه کرده و بعد از مدتی کشک،نمک،زعفران آب شده و فلفل را نیز افزوده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته شود. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
![طرز تهیه کال جوش](https://tabaye.ir/wp-content/uploads/2020/05/23011.jpg)
محمدی
کاش اپ را هم عیبش را رفع میکردین که راحتتر دسترسی داشتم به غذا ها ، کاش میشد نوع غذاها و چیزهایی که برامون بنا به طبع شخصی مفید و یا پرهیزات هست را ذخیره میکردیم که همون موارد برامون بیاد