خواص
مجموع این غذا رادع است و ملین بسیار نرم و سبک می باشد. قیماق برای مراقبت از بیماران و کسانی که ضعف جسمانی دارند بسیار مناسب است و در عین ساده بودن با انرژی است.
مواد لازم
- آرد سبوس دار ۴ قاشق غذاخوری
- 4 لیوان آب
- زنجبیل
- زردچوبه و زعفران به میزان دلخواه
- عسل یا شکر نصف لیوان
- روغن حیوانی ۳قاشق غذاخوری
طرز تهیه
- ابتدا آرد سالم را در قابلمه ای تفت می دهیم
- سپس روغن و زردچوبه را اضافه کرده مخلوط می کنیم
- بعد آب را کم کم اضافه کرده هم می زنیم
- زمانی که مخلوط یکنواخت و یکدست شد حرارت را کم کرده عسل یا شکر سرخ را اضافه می کنیم
- پس از حدود ۱۰ دقیقه زنجبیل و زعفران آب شده را اضافه می کنیم