مواد لازم:
- تخم مرغ: ۱عدد
- شیر: نصف فنجان
- شربت: ۲ قاشق غذاخوری
- بیکینگ پودر: ۱ قاشق مرباخوری
- ماست: ۱ قاشق غذاخوری
- روغن جامد یا کره: ۲ قاشق غذا خوری
- آرد: به میزان لازم تا خمیر به دست نچسبد
- هل، وانیل، گلاب: به میزان لازم
ابتدا طرز تهیه شربت گوش فیل:
دو لیوان شکر را در یک لیوان آب حل کرده به همراه کمی وانیل، هل، زعفران (در صورت تمایل) و گلاب بگذارید روی شعله تا به جوش آید و آنقدر بجوشد تا قوام یابد سپس شربت به دست آمده را کنار بگذارید تا خوب سرد شود.
طرز تهیه خمیر و پخت گوش فیل:
برای تهیه گوش فیل در ابتدا تخم مرغ، شیر و روغن را با هم مخلوط کنید، سپس ماست و دو قاشق شربت و بیکینگ پودر را اضافه کنید و در آخر به آرامی آرد را اضافه کنید و خوب به هم بزنید و با دست ورز دهید. زمانی که خمیردیگر به دست نچسبید آرد کافیست. یک تا دو ساعت خمیر را کنار بگذارید سپس با وردنه آن را صاف کرده و لوزی لوزی ببرید که میتوانید وسط لوزیها را نیز جمع کنید یا همینطور ساده در ظرف گودی که روغن مایع در آن ریخته و خوب داغ شده است بیندازید. وقتی طلایی شد با کفگیر آن را خارج کرده و در صافی بیندازید تا خوب روغن آن گرفته شود. سپس در شربت سرد بیندازید و باز درصافی دیگری انداخته تا شیرههای اضافی آن نیز گرفته شود. میتوانید خمیر را نیز با قالبهای ستارهای یا گل نیز شکل دهید.