مواد لازم:
- گردو یک پیمانه
- عسل دو پیمانه
- آرد برنج دو پیمانه.
طرز تهیه:
برای تهیه حلوالوز ابتدا گردو را تف می دهند تا پوست نازک که اطراف مغز گردو قرار دارد از مغز گردو جدا شود. سپس این پوست نازک را به روش بادزدن از مغز گردو جدا می کنند. در مرحله بعد این گردو را چندین بار آسیاب می کنند یا در دستگاه چرخ گوشت ریخته و چند بار آن را چرخ می کنند که به خوبی خرد و آرد شود. سپس آرد برنج را در ظرفی فلزی ریخته آن را هم تف می دهند. در مرحله بعد؛ عسل و گردوی آسیاب شده و آرد برنج بوداده شده و مقدار دلخواه هل را با هم مخلوط می کنند که خمیری سفت به دست می آید. این خمیر را در سینی بزرگ فلزی ریخته و در سینی پخش می کنند و با وردنه یا شیئی استوانه ای مانند شیشه عسل، حلوای درون سینی را به خوبی مالش می دهند که هم صاف شود و هم روغن بیندازد. سپس مقداری زعفران را در آب گرم حل کرده روی حلوا می ریزیم تا حلوایمان خوشرنگ شود و درمرحله آخر حلوایمان را به شکل قطعات لوزی شکل برش می دهیم. حلوا لوز ما آماده است این حلوا شیرین است ولی شکر مصنوعی ندارد.