مواد لازم:
- آرد یک لیوان (آرد سفید یا آرد گندم)
- روغن یا کره به میزان لازم
- پودر هل مقداری
- خرما یک بسته
- کنجد به میزان لازم
طرز تهیه:
برای تهیه حلوای خرما در ابتدا یک لیوان آرد را دو بار الک میکنیم. توی قابلمه میریزیم و می ذاریم را اجاق و تفت میدهیم. آرد کیک یا آرد گندم فرقی نمیکند. البته اگر از آرد کیک استفاده میکنید مدت تفت دادنش بیشتر زمان میبرد. تقریباً ۵ دقیقه که تفت دادیم روغن را اضافه میکنیم. روغن مقدارش را جوری تنظیم کنید که نه آرد را شل کند و نه اینکه از بی روغنی آرد بسوزد. درحدی که نرم شود و به راحتی بتوانیم آرد را تفت دهیم تازمانی که آرد طلایی رنگ شود. بجای روغن کره هم میشه استفاده کرد که به خوش طعمی آن اضافه میشود. در آخر مقداری پودر هل میریزیم واجاق را خاموش میکنیم. حالا یه بسته خرما را که از قبل هسته گرفتیم را توی قابلمه ریخته و با کفگیر یا هر وسیله ایی که بتوان خرماها را له کرد کاملاً له و مخلوط میکنیم. تاجایی که کاملاً حلوا نرم بشه و از آرد آثاری باقی نماند. حالا کنجدها را اضافه کرده و با دست ورز میدهیم تاکاملا جذب شود. برای تزیین میتوانید از مغزهای روغنی استفاده کنید و به هر شکل که دوست داشتید حلوا را تزیین کنید.