مواد لازم:
- زرده تخم مرغ ۱۰عدد
- شکر یک لیوان
- نشاسته ۲ قاشق
- گلاب و زعفران به میزان دلخواه
- روغن یک قاشق
طرز تهیه:
برای تهیه حلوازرده در ابتدا زرده تخممرغها را جدا کرده و آنها را با چنگال هم بزنید تا یکدست شوند. سپس شکر را اضافه کرده و آنقدر با دست یا هم زن با تخممرغها بزنید تا مایهای کاملاً صاف و یکدست به وجود آید. حالا نشاسته را به مواد اضافه کنید و بعد از کمی هم زدن، گلاب و زعفران را به مخلوط بیفزایید. مواد را کاملاً با هم ترکیب کنید تا یک دست باشند. حالا آنها را به همراه کمی روغن در قابلمه لعابی (یا معمولی) ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. روی حرارت باید مواد را همچنان هم بزنید تا ته نگیرند. پخت حلوا زرده را تا وقتی که رد قاشق روی مواد بماند، ادامه دهید. بعد از پخت آن را از روی حرارت برداشته و با پودر پسته تزئین کنید.
نکته:این دسر باید سرد سرو شود.