مواد لازم:
- ساگو / ۱ پیمانه (ساگو را میتوانید در شهرهای جنوبی کشور از مغازههای عطاری تهیه کنید)
- آب / ۸ پیمانه
- شکر / ۲ تا ۳ پیمانه
- روغن جامد آب شده / ۱ پیمانه
- زعفران حل شده / ¼ پیمانه
- گلاب / ۱ پیمانه
- خلال پسته / ½ پیمانه
- خلال بادام / ½ پیمانه
- گردو خرد شده / ۱ پیمانه
- پودر هل / ۱ قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
برای تهیه حلوای ساگو در ابتدا ساگو را در ۲ لیوان آب به مدت ۱ روز بخیسانید و در یخچال بگذارید. ۴ لیوان آب و روغن را روی حرارت به جوش بیاورید. ۴ لیوان آب را با شکر و ساگو مخلوط کنید و هم بزنید تا شکر حل شود، سپس به روغن اضافه کنید، هم بزنید تا به جوش بیاید. مرتب هم بزنید تا غلیظ شود، حرارت را کم کنید مرتب هم بزنید تا زمانی که مایه کاملآ کشدار و غلیظ شود. گلاب، زعفران حل شده، پودر هل، گردوی خرد شده و خلال بادام را بریزید و با هم مخلوط کنید. زمانی که مایه کاملآ از دیگ جدا شود آنگاه آماده است. حلوا را در ظرف مورد نظر ریخته و روی آن را با گردوی خرد شده تزئین کنید.