پخت و پزدسر

طرز تهیه باسلوق رژیمی و سالم برای شب یلدا

باسلوقی بدون شکر و نشاسته

کمتر از یک هفته به شب یلدا بیشتر نمونده، خیلیاتون عاشق باسلوق هستید اما به علت قند بالا، دیابت یا رژیم لاغری و … خودتونو از این شیرینی خوشمزه محروم کردید، ما امروز در نظر داریم برای شما طرز تهیه یک باسلوق رژیمی بدون شکر و بدون نشاسته را آموزش دهیم.
باور کنید طعمش با باسلق معمولی اصلاً فرق نداره!!! حتماً امتحان کنید و با خیال راحت آن را درست کنید، مواد اون هم در هر خونه‌ای پیدا میشه.

طرز تهیه باسلق رژیمی

مواد لازم

  • جودوسر پرک: ۱ لیوان (۱۰۰ گرم)
  • شیره: ۳ قاشق غذاخوری (شکر قهوه‌ای هم می‌شود جایگزین کرد)
  • گلاب: نصف فنجان
  • پودر هل: نصف قاشق چایخوری
  • پودر نارگیل: به میزان لازم
  • پودر ژلاتین:  یک قاشق غذاخوری

بیشتر بخوانید
دمنوش های مفید در شب یلدا

طرز تهیه

  • ابتدا جو دوسر را با نصف لیوان آبجوش بگذارید خوب خیس بخورد (اگر میزان آب کم بود، کمی آب اضافه کنید)
  • بعد از گذر یک ساعت، جودوسر خیس خورده را داخل مخلوط کن بریزید و خوب مخلوط کنید.
  • سپس از صافی رده کرده و با ته قاشق فشار دهید تا از صافی رد شود.
  • اگر دیدید مواد سفت بوده و از صافی رد نمی‎شود می‌توانید به آن مقداری آب گرم اضافه کرده تا از صافی رد شود.
  • سپس تفاله‌ها را کنار بگذارید.
  • حال مواد را بر روی شعله کم بگذارید و به آن گلاب و پودر هل را اضافه کنید و مرتب هم بزنید.
  • حال شیره مدنظر (شیره انگور، شیره خرما و …)  و پودر ژلاتینی که در  مقدار کمی آب بن ماری شده، اضافه نمایید.
  • مرتب هم بزنید تا گلوله نشود و در نهایت سفت شود به طوری که به سختی از از قاشق بریزد.
  • حال مواد را در ظرف مورد نظر بریزید و یا در قالب سیلیکونی بریزید و بگذارید یک شب در یخچال بماند، اگر تمایل داشتید بر روی آن گردو هم بگذارید.
  • سپس بعد از یک شبانه روز، از یخچال بیرون آورده، برش بزنید و در پودر نارگیل یا پودر گل سرخ، بغلطانید.
  • حال با خیال راحت از خوردن این باسلوق سالم و رژیمی، نهایت لذت را ببرید.

بیشتر بخوانید
طرز تهیه باسلوق

نکات مهم 

  • اگر به جودوسر دسترسی ندارید می‎توانید از جوپرک هم استفاده کنید، اما ارزش غذایی جودوسر بیش‌تر است.
  • اگر به ژلاتین دسترسی نداشته با به آن آلرژی دارید، مدت بیشتری بر روی شعله قرار دهید و مرتب هم بزنید تا سفت شود یا از لعاب به دانه استفاده کنید (غلظت لعاب بیشتر از مواقع عادی باشد).
  • به جای آبجوش نمی‌توان از شیر استفاده کرد، چون ماندگاری آن کمتر می‌شود.
  • کالری هر کدام از باسلق‌ها ۲۰ تاست که اگر با شکر رژیمی هم درست شود، کمتر هم می‌شود.
  • می‌توانید به آن کمی زعفران اضافه کنید یا برای قرمز و سبز شدن آن برای شب یلدا از کمی رنگ خوراکی یا آب لبو استفاده کنید.
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۵ (۱ رای)
منبع
تیم محتوایی طبایع

مشاوره طبایع

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

ورود به سامانه

آکادمی طبایع

برای شرکت در کلاس‌های آموزشی با گواهینامه معتبر انجمن علمی به لینک زیر مراجعه نمایید...

مشاهده کلاس‌ها

اپلیکیشن طبایع

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

دانلود برنامه
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
5 (1 رای)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: