مزاج | معتدل | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | دمنوش عسل و گلاب تقویت قلب ، تقویت گوارش ، خوشبو کنندۀ دهان است. | ||
مواد لازم | گلاب : دو قاشق غذاخوری آب : یک لیوان عسل : یک قاشق غذاخوری | ||
بیشتر بخوانید! آشنایی با خواص و مزاج گیاه دارویی گل محمدی | |||
روش تهیه | برای تهیه این دمنوش باید عسل را در مقداری آب ولرم حل کرده، سپس گلاب و آب را با عسل مخلوط می کنیم. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
23 روش تعدیل طبع جوجه کبابی با مزه دار کردن آن
جوجه کباب یکی از غذاهایی است که به یک وعده ثابت پیک نیک ها و مهمانی های خانواده های ایرانی تبدیل شده است. از طرف دیگر در طب سنتی یکی از بهترین انواع طبخ گوشت ها، کباب کردن آن ها...
13 روش تعدیل طبع گوشت مرغ با مزه دار کردن آن
برای مزه دار کردن مرغ یا همان مرینیت مرغ روش های مختلفی بر اساس ذائقه های مختلف وجود دارد. همانطور که می دانید طبع گوشت مرغ در طب سنتی سرد معرفی شده است. مزه دار کردن گوشت های سرد مانند...