مزاج | معتدل | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | دمنوش عسل و گلاب تقویت قلب ، تقویت گوارش ، خوشبو کنندۀ دهان است. | ||
مواد لازم | گلاب : دو قاشق غذاخوری آب : یک لیوان عسل : یک قاشق غذاخوری | ||
بیشتر بخوانید! آشنایی با خواص و مزاج گیاه دارویی گل محمدی | |||
روش تهیه | برای تهیه این دمنوش باید عسل را در مقداری آب ولرم حل کرده، سپس گلاب و آب را با عسل مخلوط می کنیم. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
طرز تهیه شیرینی نان برنجی کرمانشاه مخصوص نوروز
یکی از سوغات معروف کرمانشاه که معمولا در دید و بازدید های عید نوروز به عنوان شیرینی مورد مصرف قرار می گیرد، شیرینی نان برنجی است. در این پست مجله طبایع به آموزش دستور پخت این شیرینی پرداخته ایم. «شیرینی...
طرز تهیه کوکوی تره مجلسی
کوکوی تره یکی از غذاهای پر طرفدار ایرانیست که خواص زیادی هم داراست. در این مطلب طرز تهیه این غذای خوشمزه و مفید را خواهیم گفت. مواد لازم برای تهیه کوکوی تره تره ...