مزاج | سرد و تر | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | مقوی کبدوقلب ،ملیّن ، تقویت سیستم دفاعی بدن | ||
مواد لازم | آب: یک لیوان عسل : یک قاشق غذاخوری چهار تخم : یک قاشق غذاخوری | ||
روش تهیه | برای تهیه شربت عسل و چهارتخم ابتدا چهار تخم را شسته، عسل را با مقداری اب ولرم حل کرده، سپس چهارتخم و عسل را با آب مخلوط می کنیم. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
23 روش تعدیل طبع جوجه کبابی با مزه دار کردن آن
جوجه کباب یکی از غذاهایی است که به یک وعده ثابت پیک نیک ها و مهمانی های خانواده های ایرانی تبدیل شده است. از طرف دیگر در طب سنتی یکی از بهترین انواع طبخ گوشت ها، کباب کردن آن ها...
13 روش تعدیل طبع گوشت مرغ با مزه دار کردن آن
برای مزه دار کردن مرغ یا همان مرینیت مرغ روش های مختلفی بر اساس ذائقه های مختلف وجود دارد. همانطور که می دانید طبع گوشت مرغ در طب سنتی سرد معرفی شده است. مزه دار کردن گوشت های سرد مانند...
وجیهه نوروزی
آیا باید شربت چهارتخمه را صاف کرد و خورد و یا باید با همان بذرهایش خورد ؟
محمدرضا میر
سلام و درود
هم میشه صاف کرد، هم با بذرهایش خورد که البته با بذرها خورده بشه بهتره