| مزاج | سرد و تر | تعداد نفر | 4 |
| مفید برای | مقوی کبدوقلب ،ملیّن ، تقویت سیستم دفاعی بدن | ||
| مواد لازم | آب: یک لیوان عسل : یک قاشق غذاخوری چهار تخم : یک قاشق غذاخوری | ||
| روش تهیه | برای تهیه شربت عسل و چهارتخم ابتدا چهار تخم را شسته، عسل را با مقداری اب ولرم حل کرده، سپس چهارتخم و عسل را با آب مخلوط می کنیم. | ||
| منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی | ||



وجیهه نوروزی
آیا باید شربت چهارتخمه را صاف کرد و خورد و یا باید با همان بذرهایش خورد ؟
محمدرضا میر
سلام و درود
هم میشه صاف کرد، هم با بذرهایش خورد که البته با بذرها خورده بشه بهتره