مزاج | سرد و تر | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | مقوی کبدوقلب ،ملیّن ، تقویت سیستم دفاعی بدن | ||
مواد لازم | آب: یک لیوان عسل : یک قاشق غذاخوری چهار تخم : یک قاشق غذاخوری | ||
روش تهیه | برای تهیه شربت عسل و چهارتخم ابتدا چهار تخم را شسته، عسل را با مقداری اب ولرم حل کرده، سپس چهارتخم و عسل را با آب مخلوط می کنیم. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
طرز تهیه شیرینی نان برنجی کرمانشاه مخصوص نوروز
یکی از سوغات معروف کرمانشاه که معمولا در دید و بازدید های عید نوروز به عنوان شیرینی مورد مصرف قرار می گیرد، شیرینی نان برنجی است. در این پست مجله طبایع به آموزش دستور پخت این شیرینی پرداخته ایم. «شیرینی...
طرز تهیه کوکوی تره مجلسی
کوکوی تره یکی از غذاهای پر طرفدار ایرانیست که خواص زیادی هم داراست. در این مطلب طرز تهیه این غذای خوشمزه و مفید را خواهیم گفت. مواد لازم برای تهیه کوکوی تره تره ...
وجیهه نوروزی
آیا باید شربت چهارتخمه را صاف کرد و خورد و یا باید با همان بذرهایش خورد ؟
محمدرضا میر
سلام و درود
هم میشه صاف کرد، هم با بذرهایش خورد که البته با بذرها خورده بشه بهتره