مزاج | معتدل | تعداد نفر | 1 |
مواد لازم | آب : یک لیوان عسل : یک قاشق غذاخوری تخم شربتی : یک قاشق مرباخوری | ||
روش تهیه | برای تهیه شربت عسل با تخم شربتی ابتدا تخم شربتی را شسته، عسل را با مقداری آب ولرم حل کرده، بعد تخم شربتی و عسل را با آب ترکیب میکنیم. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
طرز تهیه شیرینی نان برنجی کرمانشاه مخصوص نوروز
یکی از سوغات معروف کرمانشاه که معمولا در دید و بازدید های عید نوروز به عنوان شیرینی مورد مصرف قرار می گیرد، شیرینی نان برنجی است. در این پست مجله طبایع به آموزش دستور پخت این شیرینی پرداخته ایم. «شیرینی...
طرز تهیه کوکوی تره مجلسی
کوکوی تره یکی از غذاهای پر طرفدار ایرانیست که خواص زیادی هم داراست. در این مطلب طرز تهیه این غذای خوشمزه و مفید را خواهیم گفت. مواد لازم برای تهیه کوکوی تره تره ...
رسول
تعداد نفر 4 نوشته شده و مقدار تهیه هم یک لیوان(یک نفر) هست؛ لطفا اصلاح کنید.
محمدرضا میر
سلام، ممنون بابت توجه و تذکرتون، بله چشم