عسل با خاکشیر | |||
مزاج | گرم و تر | تعداد نفر | 4 |
مواد لازم | آب : یک لیوان عسل : یک قاشق غذاخوری خاکشیر : یک قاشق مرباخوری آب لیموترش تازه : یک قاشق مرباخوری | ||
روش تهیه | برای تهیه شربت عسل با خاکشیر ابتدا خاکشیر را شسته، عسل را با مقداری آب ولرم حل کرده، سپس خاکشیر، عسل و آب لیموترش را با آب ترکیب می کنیم. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
خواص ادویه تندوری در طب سنتی
فهرست محتوا پنهان معرفی ادویه تنتوری طبع ادویه تندوری ترکیبات ادویه تندوری طرز تهیه ادویه تندوری موارد استفاده از ادویه تندوری خواص ادویه تندوری نحوه استفاده از ادویه تندوری معرفی ادویه تنتوری ادویه تندوری (Tandoori) ترکیبی از ادویههایی است که...
23 روش تعدیل طبع جوجه کبابی با مزه دار کردن آن
جوجه کباب یکی از غذاهایی است که به یک وعده ثابت پیک نیک ها و مهمانی های خانواده های ایرانی تبدیل شده است. از طرف دیگر در طب سنتی یکی از بهترین انواع طبخ گوشت ها، کباب کردن آن ها...