مواد لازم:
هلو
مغز بادام و گردو
شکر
هل
آرد نخودچی
طرز تهیه:
برای تهیه جوزقند در ابتدا نوعی هلوی محلی به نام ((الگ)) را پوست کنده در معرض آفتاب قرار میدهند تا نیمه خشک شود، بعد از چند روز آفتاب خوردن هسته آن را خارج کرده و به جای آن مخلوطی از آرد مغز بادام، گردو، شکر، هل و بعضاً آرد نخودچی قرار داده و درب آن را میبندند. بعد از چند روز دیگر آفتاب خوردن و خشک شدن آنها را به وسیله سوزن با یک رشته نخ به شکل دانههای تسبیح به هم متصل نموده و آنرا در محل خشک و خنک برای مصرف آجیل شب عید و ایام زمستان ذخیره مینمایند.