پخت و پزکوبیدنی

طرز تهیه کباب تابه ای

طرز تهیه کباب تابه ای در طب سنتی

مواد لازم:

  1. گوشت گوسفندی یا گوساله جوان کم چرب یا بدون چربی برای هر کباب ۱۰۰ گرم
  2. نمک به مقدار کافی
  3. پیاز رنده شده درشت ۱ عدد
  4. گوجه فرنگی به تعداد لازم

طرز تهیه:

اگر گوشت گوساله استفاده می‌کنید بهتر است از گوشتی که مدت کوتاهی (حداقل دو روز) فریزری شده استفاده کنید. در این کبابی که در تصویر گذاشته‌ام مطلقاً چربی وجود ندارد ولی کسانی که دوست دارند کباب نرم باشد و عادت به خوردن غذای چرب دارند می‌توانند کمی چربی گوشت را هم اضافه کنند ولی اگر چربی کمتر باشد از نظر سلامتی بهتر است چون جز چربیهای اشباع نشده است

برای تهیه کباب تابه ای ابتدا پیاز رنده شده را فشار دهید و آب آن را در ظرفی بریزید. گوشت را دو یا سه بار چرخ کنید و با نمک و پیاز خوب ورز دهید و با دست فرم دهید و در ماهیتابه رژیمی ویا دیگ (فابلمه) بچینید ودرب آن را ببندید و روی حرارت ملایم بگذارید حرارت را زیاد نکنید تا گوشت کاملاً بپزد معمولاً گوشت وقتی که می‌پزد جمع شده و بهتر است که کبابها کمی نازک باشد وقتی کباب در حال پخته شدن است آب پیاز را به آن اضافه کنید اگر کباب بدون چربی است به آن دو الی سه قاشق روغن زیتون بیفزایید. در فاصله پخت، کباب را برگردانید و دوباره درب آن را محکم ببندید وقتی کمی آب برای کباب مانده بود (چون گوشت زمان پخته شدن آب می‌اندازد) گوجه فرنگی‌ها را با کارد از قسمت زیر به عمق یک سانتی‌متر با کارد به شکل علامت بعلاوه ببرید و در لابلای کبابها قرار داده و دوباره درب آنرا ببندید وقتی کبابها و گوجه فرنگی کاملاً پخته شدند در دیس بکشیدوکبابها را روی برنج قرار دهید تا تزیین زیبایی به همراه گوجه فرنگی روی آن باشد و بعد سرمیز سرو و نوش جان کنید.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)
برچسب ها
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن