مواد لازم
- شیر یک لیتر
- آرد برنج یک و نصف قاشق غذاخوری
- نشاسته پودر نرم یک و نصف قاشق غذاخوری
- زرده تخم مرغ ۳ عدد
- خامه ۱۰۰ گرم
- وانیل شکری نصف قاشق چایخوری
- شکر یک پیمانه
- پودر بادام بدون پوست نصف پیمانه
- کشمش بیدانه و پسته و بادام برای تزیین
طرز تهیه
برای تهیه کشکول ابتدا یک چهارم از شیر سرد را با آرد برنج و نشاسته مخلوط کنید و کنار بذارید. شکر و زردهها را در ظرفی هم بزنید و با همزن مخلوط کنید. سپس باقی شیر را با شکر و زرده هم زده، مخلوط کرده و هم بزنید و روی حرارت ملایم قرار دهید. در همین حال بهم زدن ادامه دهید. بادام پودر شده و وانیل را همراه خامه مخلوط کنید و پس از اینکه سه دقیقه شیر آرام آرام جوشید و کمکم داشت غلیظ میشد به آن اضافه کنید و هم بزنید. اگر هم زده نشود ته میگیرد و فرنی یکدست نخواهد شد. این دسر نباید خیلی رقیق و نباید خیلی سفت باشد. باید مانند ماست تازه زده شده باشد. خیلی زود آماده مشود. سپس داخل ظرف مناسب کشیده و خنک کنید و پس از سرد شدن با پسته و بادام و کشمش بیدانه تزیین کنید.