مواد لازم:
- تخم مرغ ۶ عدد
- ماست یک و نیم لیوان (لیوان متوسط … مهم نیست چه اندازه باشد … مهم این است که از یک لیوان برای همه مواد استفاده کنید)
- شکر: یک و نیم لیوان
- آرد: ۳ لیوان
- روغن مایع: ۱ لیوان
- بیکینگ پودر: ۲ قاشق چای خوری
- پودر پسته و زعفران: جهت تزیین روی باقلوا
- بجای پسته از کنجد، مغز گردو و یا نارگیل هم میشود استفاده کرد.
شربت روی باقلوا:
- شکر: یک و نیم لیوان
- آب: یک لیوان
- گلاب: نصف لیوان
طرز تهیه شربت:
آب و شکر را در قابلمه ریخته تا بجوشد (اصلا از آن فاصله نگیرید که سر نرود) به مدت ۵ دقیقه این شریت باید نه رقیق باشد و نه غلیظ و سفت. سپس گلاب را اضافه کرده و یک بار هم میزنیم و از روی حرارت بر میداریم (در صورت تمایل کمی هل ساییده شده هم میشود استفاده کرد)
طرز تهیه باقلوا:
برای تهیه کیک باقلوا در ابتدا زرده یکی از تخم مرغها را جدا کرده و کنار میگذاریم سپس ۵ تا تخم مرغ و سفیده آن یک تخم مرغی که زرده آن را جدا کردیم را با همزن میزنیم به مدت ۲ تا ۳ دقیقه سپس شکر را اضافه کرده و ۲ تا ۳ دقیقه دیگه با همزن میزنیم تا سفت شود بعد ماست و روغن را اضافه نموده و مخلوط میکنیم. آخر سر آرد و بیکینگ پودر الک شده را کمکم با لیسک از یک طرف به صورت دورانی مخلوط میکنیم. برای تزیین روی باقلوا زعفران پودر شده (کمی) را با ۲ تا ۳ قاشق ماست قاطی کرده که رنگ بندازه سپس زرده تخم مرغ را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم.
سپس سینی فر را کاغذ روغنی پهن کرده مایه باقلوا را در سینی فر پهن میکنیم. آخر سر مایه ماست و زعفران و تخم مرغ را روی مواد کیک پهن میکنیم تا مواد کاملاً روکش شود. فر را ۱۰ تا ۱۵ دقیقه با ۱۸۰ درجه روشن کرده میگذاریم گرم شود بعد سینی فر را در قسمت وسط فر گرم شده قرارداده به مدت ۴۵ دقیقه بعد که پخت با یک چنگال امتحان میکنیم چنگال را داخل باقلوا فرو میکنید اگر مواد به چنگال نچسبید پخته و اگر چسبید ۱۰ دقیقه دیگر در فر قرار میدهیم تا بپزد. به مدت ۱ دقیقه گریل را روشن کرده تا روی آن طلایی شود مواظب باشید نسوزد. از فر در آورده و باقلوا را به هر شکلی که دوست دارید (مربع… مستطیل… لوزی) با چاقو برش دهید و شیره داغ را روی کیک داغ میریزیم در آخرسر با نایلون روی سینی فر را بپوشانید تا به اصطلاح دم بکشد و با یک سینی روی سینی فر قرار داده و روی آنرا با پارچه میپوشانیم (سینی برای این است که پارچه به سینی فر نچسبد). اگر شیره کم بود دوباره میشود یک کم شیره داد.