پخت و پزصبحانه

طرز تهیه خاگینه

طرز تهیه خاگینه در طب سنتی

مواد لازم:

  1. تخم مرغ: ۵ عدد
  2. آرد: ۳ قاشق غذاخوری
  3. نمک: ۱ پنسه (بین دو انگشت جا بشود)
  4. روغن برای سرخ کردن به میزان لازم
  5. مارمالاد یامربا با طعم دلخواه: ۵ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

برای تهیه خاگینه در ابتدا تخم مرغ‌ها را در ظرفی بشکنید و آرد و نمک را به آن بیفزایید. سپس همه مواد را با همزن دستی کاملا” بزنید تا دیگر آرد گلوله نداشته باشد. ماهیتابه‌ای را چند لحظه بدون روغن روی حرارت بگذارید سپس کمی روغن در ماهیتابه بریزید؛ کمی که داغ شد از مایه آماده شده داخل ماهیتابه بریزید و اجازه دهید خودش را بگیرد. سپس خاگینه را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز بپزد. درآخر، خاگینه را در بشقابی برگردانید. بعد روی نیمی از دایره را با مارمالاد یامربای دلخواهتان استفاده کنید ونیمه دیگر را روی آن برگردانید. به شکل هلال برش بزنید و سرسفره سرو کنید.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۲ (۱ رای)

مشاوره طبایع

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

آکادمی طبایع

برای شرکت در کلاس‌های آموزشی با گواهینامه معتبر انجمن علمی به لینک زیر مراجعه نمایید...

اپلیکیشن طبایع

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
2 (1 رای)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *