مواد لازم:
- آرد برنج الک شده ۲ پیمانه
- آرد گندم الک شده ۲ پیمانه
- خرش (سبزی محلی) خرد شده ۲ پیمانه
- شکر ۴ پیمانه
- کره ۵۰۰ گرم
- آب به مقدار لازم
طرز تهیه:
برای تهیه خرش حلوا در ابتدا آرد برنج و گندم را مخلوط میکنیم و در تابه با کره تتفت میدهیم تا بوی خامی آن گرفته شود. سپس سبزی را که از قبل خرد کردهایم اضافه میکنیم و باز تفت میدهیم. شکر را با مقداری آب میجوشانیم تا شربت غلیظی شود. سپس آن را در آرد ریخته و به آرامی مخلوط میکنیم. سینی مناسبی را چرب کرده و مواد را در آن پهن میکنیم. قطر تقریبی ۱/۵ سانتیمتر باشد. رمواد را میگذاریم تا کاملاً سرد شود. سپس به صورت مربع یا لوزی برش میزنیم و در ظرف در دار نگهداری میکنیم.