مواد لازم:
- هویج:۵۰۰ گرم
- روغن مایع: به میزان لازم
- سینه مرغ بدون استخوان: ۵۰۰ گرم
- پیاز داغ: ۲ قاشق غذاخوری
- زعفران دم کرده: ۲ قاشق چایخوری
- نمک و فلفل: به دلخواه
- شکر: ۲ قاشق غذاخوری
- آب غوره: ۰/۵ لیوان
- برنج: ۶۰۰ گرم
- روغن حیوانی: ۱ قاشق غذاخوری
- خلال پسته: به دلخواه
طرز تهیه:
برای تهیه خورش هویج و پسته در ابتدا هویجها را پوست بکنید و نگینی خرد کنید و در کمی روغن سرخ کنید. سینة مرغ را به اندازة خورشی خرد کنید و همراه با پیاز داغ کمی سرخ کنید و هویج، زعفران، نمک، فلفل، شکر و آب غوره را به آن اضافه کنید. بعد از چند جوش خورش آماده است و برای تزیین آن میتوانید از خلال پسته استفاده کنید. برنج را با روغن حیوانی دم کرده و با خورش سرو کنید.
نکته:
۱) این غذا، مخصوص شهر دامغان است. ۲) این غذا را با گوشت هم میتوان پخت.