توصیه ها
تا سه روز، هر روز به جای صبحانه، ناهار و شام مصرف شود. نکته مهم این است که این غذا باید برای هر وعده، همان زمان، پخته و میل شود و نباید برای وعده بعد از باقیمانده آن استفاده شود؛ چون بسیار لطیف است و بادوز می شود (و بوی نا می گیرد). حتی اگر در یخچال نگهداری شود باز هم مضر است. پختن این غذا تنها 45 دقیقه زمان می برد؛ بنابراین تهیه و پخت آن زحمت چندانی ندارد. این غذا بایستی گرم میل شود.
مواد لازم
- کدوی سبز: یک عدد
- آلو بخارا: 5 عدد
- سینه مرغ: به قدر دلخواه
دستور پخت
- سینه مرغ را باید شستی خرد کنند
- کدو را خرد نکنند
- آلو بخارا را قبل از استفاده ده دقیقه در آب گرم بخیسانند
- همه مواد را با هم در ظرف مناسبی بریزند و 3 لیوان آب اضافه کنند
- روی حرارت بپزند به طوری که آب به طور کامل جذب شود و به شکل لعاب درآید