پخت و پزسوپ و آش

دستور پخت آش خرفه

آش خرفه، مفید برای تیروئید و کبد

خواص و معرفی

  • مزاج معتدل
  • مفید برای خون سازی
  • مفید برای ریه و هورمون تیروئید
  • مفید برای کبد

مواد لازم

  • یک پیمانه لپه،
  • روغن کنجد به میزان لازم،
  • نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری به میزان لازم،
  • پیاز خرد شده یک عدد بزرگ،
  • خرفه  ۵۰۰ گرم ،
  • برگ چغندر  ۵۰۰ گرم ،
  • آرد سبوس دار جو  یک و نیم پیمانه.

روش تهیه

  1. حبوبات را از قبل خیس می کنیم.
  2. خرفه و برگ چغندر را خرد کرده و مدتی با آب کم و مقداری نمک می پزیم.
  3. لپه را با آب و مقداری زردچوبه می پزیم.
  4. مدتی که از پخت لپه گذشت، عدس را به آن اضافه کرده و با حرارت ملایم کاملاً پخته و به مواد قبلی اضافه می کنیم.
  5. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه، ادویه، زنجبیل و فلفل تفت می دهیم و به آش اضافه می کنیم.
  6. آرد جو را با دو برابر آب مخلوط کرده و از صافی رد می کنیم.
  7. سپس عصاره آن را به بقیه مواد اضافه می کنیم.

تذکر: از زمانی که عصاره آرد جو را اضافه می کنیم، باید مواد را مرتب هم بزنیم تا ته نگیرد. اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)
برچسب ها

اطلاعیه مهم!

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

توجه توجه!

برای شرکت در کلاس‌های آموزشی با گواهینامه معتبر انجمن علمی به لینک زیر مراجعه نمایید...

مژده مژده!

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن