مواد لازم:
- سیب زمینی یک کیلو
- تخم مرغ ۴ تا ۵ عدد
- بیکینگ پودر یا جوش شیرین یک قاشق چایخوری سرخالی
- نمک و فلفل به مقدار کافی
طرز تهیه:
برای تهیه کوکو در ابتدا سیب زمینی را میپزیم و پوست میکنیم و از رنده یا ماشین رد میکنیم، بعد تخم مرغها را در ظرفی میشکنیم و خوب میزنیم تا کاملاً کف کند. کمی نمک و فلفل و بیکینگ پودر را داخل تخم مرغ میریزیم و سیب زمینی را که کاملاً سرد شده است داخل مایه تخم مرغ اضافه میکنیم و بهم میزنیم. در تابه یا ظرف نسوزی سه چهار قاشق سوپخوری روغن میریزیم میگذاریم داغ شود و مایه را در روغن میریزیم حرارت را ملایم می نمائیم با پشت قاشق روی آنرا صاف میکنیم تا سطح آن در همه جا به یک اندازه شود. در تابه را میگذاریم حرارت را باز هم کمی ملایمتر میکنیم تا مایه کاملاً بسته شده قابل بریدن شود. کوکو را ابتدا به شکل بعلاوه میبریم با دو چنگال قطعات کوکو را برمی گردانیم و باز هر قطعه را دو نیم میکنیم در اینصورت هشت قطعه کوکو خواهیم داشت میگذاریم قسمت زیرین کوکو هم سرخ شود بعد در ظرف گرد مناسبی قطعات کوکو را میچینیم و اطراف آنرا با حلقههای گوجه فرنگی تزیین مینماییم.