مواد لازم برای ۵ تا ۶ نفر:
- کولی (ماهی ریز) ۸ عدد
- سبزی (نعناع، خالواش، چوچاق و گشنیز) نیم کیلو
- ترشی آبغوره ۱/۵ فنجان
- شکر ۱ قاشق غذاخوری
- مغز گردو ۲۵۰ گرم
طرزتهیه:
برای تهیه کولی غورابیج مغز گردو را سائیده یا چرخ کرده با دو لیوان آب میگذاریم بپزد تا روغن بیندازد. کولی را پوست گرفته و نمک و فلفل زده در روغن داغ دو طرفش را سرخ میکنیم. سبزی را هم ساطوری ریز کرده و با روغن سرخ میکنیم. آنگاه کولی سرخ شده را با سبزی و ترشی در مغز گدوی پخته شده روی حرارت ملایم دم میکنیم بعد از یکساعت که آهسته جوشید شکر و نمک و فلفل را به مقدار کافی اضافه کرده و بعد از چند دقیقه برمیداریم و با پلو سرو میکنیم.