پخت و پزکوکو

طرز تهیه کوکوی بادنجان

طرز تهیه کوکوی بادنجان در طب سنتی

مواد لازم:

  1. بادمجان: ۵ عدد
  2. تخم مرغ: ۴ عدد
  3. روغن: ۲۰۰ گرم
  4. نمک فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم

طرز تهیه:

برای تهیه کوکوی بادنجان ابتدا  بادمجانها را شسته، پوست کنده و کمی سرخ می‌کنیم. سپس آنها را خرد کرده و خوب له می‌کنیم. پس از آن تخم مرغ و نمک و فلفل و زردچوبه را افزوده و خوب هم می‌زنیم.

بعداز آنکه در ماهی تابه‌ای روغن را داغ کرده کلیه مواد فوق را یکجا داخل ماهیتابه خالی می‌نماییم. پس از مدتی کوتاه با اطمینان از اینکه یک طرف آن سرخ شده آن را آرام برگردانده و طرف دیگر را نیز سرخ می‌نماییم.

در طول این مدت درب ماهی تابه را گذاشته تا مواد کاملاً مغز پخت گردد و بهتر است زیاد سرخ نشود.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)
برچسب ها
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن