پخت و پزکوبیدنی

طرز تهیه کتلت

طرز تهیه کتلت در طب سنتی

مواد لازم: (برای ۲ نفر)

  1. گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
  2. سیب زمینی متوسط ۵۰۰ گرم
  3. تخم مرغ ۳ یا ۴ عدد
  4. پیاز متوسط ۲ یا ۳ عدد
  5. جعفری خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
  6. خرده نان ۱ فنجان
  7. روغن به مقدار لازم
  8. نمک و فلفل به مقدار کافی

طرز تهیه:

برای تهیه کتلت ابتدا سیب زمینی‌ها را برای مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه با حرارت زیاد در آب می‌پزیم تا نرم شوند. سپس آنها را پوست کنده و نرم می‌کنیم.

پیازها را نیز پوست کنده، رنده می‌کنیم و به سیب زمینی‌ها اضافه می‌کنیم. همچنین تخم مرغ‌ها، نمک، فلفل، جعفری و گوشت را به مواد قبلی می‌افزاییم. آنها را خوب با هم مخلوط می‌کنیم تا هنگامی که کاملاً یکدست شوند.

سپس از این مخلوط گلوله‌هایی به ضخامت ۴ تا ۵ سانتی‌متر برمی داریم. خرده نان‌ها را در سطح صاف پخش می‌کنیم و هر یک از گلوله‌ها را دراین خرده نان‌ها می‌غلتانیم تا کاملاً آغشته شوند. گلوله‌ها را به صورت بیضی شکل می‌دهیم به طوریکه ضخامت هر کدام ۱ سانتی‌متر شود. روغن را در ظرفی ریخته و حرارت می‌دهیم. کتلت‌ها را با حرارت متوسط سرخ می‌کنیم تا هر دو طرف آنها طلایی گردد. می‌توانیم کتلت‌ها را با جعفری و برش‌های گوجه فرنگی تزئین کنیم.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)

مشاوره دکتر طبایع

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

ورود به سامانه

فروشگاه محصولات سالم

برای خرید محصولات سالم و طبیعی طب سنتی به فروشگاه کنجد زیر نظر سایت طبایع مراجعه نمایید...

فروشگاه کنجد

اپلیکیشن جامع طبایع

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

دانلود برنامه
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *