مزاج | معتدل | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | خوراک عدسی با هویج خون ساز، ملیّن، مفید برای کبد است. | ||
مواد لازم | هویج : یک عدد متوسط روغن کنجد : به میزان لازم نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری : به میزان لازم عدس : دو و یک دوم پیمانه پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ سیب زمینی : یک عدد بزرگ پودر آویشن : به میزان لازم | ||
روش تهیه | برای تهیه خوراک عدسی با هویج ابتدا عدس را از قبل خیس می کنیم. سیب زمینی و هویج را به صورت نگینی خرد می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت می دهیم، سپس هویج را به همراه ادویه، فلفل و زنجبیل به آن اضافه کرده و کمی تفت می دهیم. سیب زمینی و عدس را همراه با آب گرم و نمک به بقیه مواد افزوده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. موقع صرف غذا می توانیم از پودر آویشن استفاده کنیم. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
23 روش تعدیل طبع جوجه کبابی با مزه دار کردن آن
جوجه کباب یکی از غذاهایی است که به یک وعده ثابت پیک نیک ها و مهمانی های خانواده های ایرانی تبدیل شده است. از طرف دیگر در طب سنتی یکی از بهترین انواع طبخ گوشت ها، کباب کردن آن ها...
13 روش تعدیل طبع گوشت مرغ با مزه دار کردن آن
برای مزه دار کردن مرغ یا همان مرینیت مرغ روش های مختلفی بر اساس ذائقه های مختلف وجود دارد. همانطور که می دانید طبع گوشت مرغ در طب سنتی سرد معرفی شده است. مزه دار کردن گوشت های سرد مانند...